Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα σας;

Mε επίσκεψη στο κατάστημά μας, μέσω του site ή τηλεφωνικά.

Πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνω την παραγγελία;

Επειδή όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και απαιτούν αρκετό χρόνο για την παρασκευή τους, φροντίστε για την παραγγελία σας 6-7 ημέρες νωρίτερα. Για βαπτίσεις-γάμους και μεγάλες παραγγελίες θα χρειαστούν 12 έως 13 ημέρες.

Πώς πληρώνω τα προϊόντα;

Το 50% του ποσού με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση με την παράδοση.

Σε ποιες περιοχές γίνεται αποστολή;

Στις τούρτες και τα cupcakes γίνεται αποστολή μόνο σε περιοχές εντός Αττικής. Τα μπισκότα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

Πώς γίνεται η παραλαβή;

Η παραλαβή γίνεται είτε από το κατάστημά μας είτε με αποστολή στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Παραγγελίες άνω των 200€ παραδίδονται δωρεάν εντός Αθηνών. Για τις υπόλοιπες υπάρχει χρέωση ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση.

Για πόσο διάστημα διατηρούνται φρέσκα;

Οι τούρτες και τα cupcakes διατηρούνται 4-5 ημέρες εντός ψυγείου. Tα μπισκότα διατηρούνται αναλλοίωτα 15-20 ημέρες εκτός ψυγείου.

Μπορείτε να υλοποιήσετε άλλα σχέδια εκτός από αυτά που εμφανίζονται στο site;

Ναι, μπορούμε. Στέλνετε το σχέδιο που σας αρέσει στο virginia@virginiascakes.gr ή μας ζητάτε να σας στείλουμε εμείς εναλλακτικά σχέδια με το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Πόσα κιλά μπορεί να είναι μία τούρτα;

Οι τρισδιάστατες τούρτες πρέπει να είναι πάνω από 3 κιλά και οι στρογγυλές πάνω από 2 κιλά για να μπορέσει να υλοποιηθεί το σχέδιο.

 

Ελάτε στο κατάστημά μας!